Iris Wuijster Fotografie – met sidekick Milou

… and the winner is…

Natuurlijk onze allerliefste ‘Ihis’, zoals Quinn als kleine boevenprinses al na 1 middag riep zodra ze haar gezicht of onze foto’s weer voorbij zag komen.

“Heyy dat is die mevrouw van toen met die kikkertje! Met die muisje in haar foto. Die mevrouw bij al dat zand!”

Iris Wuijster is inmiddels, sinds kort zelfs letterlijk, wel een beetje onze Huisfotograaf geworden. Haar lieve verhaal over het hoe en waarom zij bij ons terecht is gekomen (en andersom) vind je HIER.

Haar foto’s zijn al-tijd raak, recht in je hart. Kijk maar naar de hoofdfoto van deze website: telkens weer als ik naar Remie kijk op deze foto, z’n sterke armen, die ogen… Als deze foto mijn hart in staart ben ik weer een beetje meer verliefd op wat wij samen voor elkaar gebokst hebben. Heb ik nóg een beetje meer vertrouwen in ‘alles komt goed.’

Logisch dus dat, behalve een paar scènes die we graag wel of juist liever niet willen vastleggen, de ‘vergadering’ snel en helder was: Iris doet het zoals alleen zij het doet. Zonder twijfel leggen we dat werk in haar handen.

Reden te meer om dit ook VOLLEDIG aan haar en haar vertrouwde sidekick Milou over te willen laten. Zeker tijdens de ceremonie en de officiële momenten zoals de dans. Zeg nou eerlijk: dit soort ‘prachttaferelen’ zoals hieronder wil jij toch ook voorkomen in ons album? Geen zorgen, jullie moment mag je pikken tijdens een fotomoment op het terras! Ook ons neefje Sjef loopt hier rond om als heuse fotograaf met zijn Instax-camera iedereen te vangen voor een vrolijk moment, dus zorg dat je hem niet mist! ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s