Onze Locatie

Het ís dat we het de eigenaren zo onwijs gunnen anders had deze locatie nog even geheim moeten blijven voor het grote publiek. Wij trouwen, zo lekker vreemd en eigen-wijs als wij zijn, bij ‘De Vreemde Vogel’! (adres onderaan)

Check vooral ook de website!

Er is namelijk zóveel leuks te beleven en te zien! Daarnaast helpt het de stresskippen onder jullie (vreemde vogels hoor…!) natuurlijk ook bij de voorbereiding! Vooraf kun je van alles uitpluizen over deze unieke stek.

Je kunt namelijk ook (met LobidaBasi-korting!) blijven slapen, na het feest lekker naborrelen en -kletsen bij zonsondergang, en de volgende ochtend gezellig samen met ons ontbijten. Ze hebben de gekste kamers om in te slapen die je op de website al allemaal van binnen kunt bekijken. Heb je hier interesse in? Gezellig! Laat het de ceremoniemeesters (of ons) even weten!

Ps. Op Tweede Pinksterdag houdt De Vreemde Vogel voor de derde keer een heel fijn, eigen festival: Pluimage Festival. Wij gaan door alle drukte helaas niet dit jaar, maar het is zeker een aanrader!

A D R E S De Vreemde Vogel

Van Baerlestraat 252 (voor navigatie Vossiusstraat 6)
3132 EK Vlaardingen
Tel. 010-3415025
Email: info@devreemdevogel.nl

Parkeren is gratis en op het terrein zelf.

logo-desktop