BIJzonder Bedankje

http://www.honeyhighway.nl

Voelden jullie dat ook?

Dat sfeertje dat zoveel GOED deed? Het gonsde van de liefdevolle blikken, woorden, gebaren en knuffels. En ondanks alle complimenten die we hebben mogen ontvangen, is dat toch ook echt voor een HEEL groot deel aan jullie te danken: de mensen van wie wij een warm gevoel krijgen. De mensen met wie wij onze Dag vol Liefde wilden beleven.

Dankjewel daarvoor!

Goed doen, voelt goed. Vandaar dit BIJzondere Bedankje. We vonden bedankjes eigenlijk onnodig, te traditioneel, een beetje geldverspilling terwijl maar een enkeling er echt iets mee zou doen en het niet op zou eten of zou laten verstoffen.

Maar toen, kwamen we Honey Highway tegen. Honey Highway bleek zomaar ineens een stichting uit onze achter- achtertuin. En onze achter-achtertuin (Midden-Delfland) is ons heel erg dierbaar.

Honey Highway strijdt voor de bijen, en met twee kinderen die gek op beestjes zijn en de natuur graag ontdekken was het ineens de perfecte match!

Goed doen, een mooi voorbeeld aan de kinderen geven, onze eigen Flesjes vol Liefde vullen en tegelijkertijd op een grappige manier duurzaam bezig zijn:

Wij hebben rond ons huwelijk namelijk een afspraakje met onszelf gemaakt om als gezin elk jaar op onze trouwdatum weer een kilo Honey Highway bijenbloemenzaad (poeh…!) te kopen.

Niet alleen om de stichting te steunen, maar vooral ook om JULLIE uit te nodigen in de loop van de zomer je Flesje vol Liefde jaarlijks weer eens gezellig te komen vullen tijdens een bakje koffie in onze achtertuin.

Goed bewaren dus 😉

De instructies van Honey Highway vind je hieronder.

BEDANKT! Hier wordt de bij blij van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s