Ceremoniemeesters

S H A R O N

Daar zit je dan, gezellig op de bank met oude vrienden. Een paar weken later dan gepland, maar dat maakt niet uit, het wordt er niet minder gezellig op. En dan komen ze ineens met de vraag of je ceremoniemeester wil zijn……..Nou daar wordt het natuurlijk ook niet minder gezellig van!

Wel een stuk verrassender, want die vraag zag ik niet aankomen. Ik ken Quirine en Remie al sinds de middelbare school (nee das echt niet al héél lang geleden hoor) en wat hebben we al veel mee gemaakt. Ik zal jullie niet vervelen met alle details, mocht je dat willen kan dat altijd nog bij het kampvuur.

Maar al die jaren bij elkaar waren genoeg om zonder twijfel ja te zeggen. Waarom ze nou mij vroegen?  Ik weet het niet hoor, maar ik voel me wel enorm vereerd. (Vraag me na de bruiloft maar of dat nog steeds zo is)

Tja, wat houdt dat dan in, zo’n taak? Regelen van (eventuele) vrijgezellenfeestjes? De boel bij elkaar houden als alles lijkt in te storten van de stress? Iets met trouwjurken en mooie pakken? ABC-tje en speciale liedjes in studeren met gasten? Ik heb geen idee, daar komen we gaande weg achter dacht ik zo.

Ondertussen zijn we al druk bezig en komt die mooie dag steeds dichterbij. Wij zijn druk met van alles regelen samen met bruidspaar, maar mocht je nou nog iets willen regelen waar zij niks vanaf mogen weten dan mag je daar natuurlijk ook altijd voor bellen of mailen.

sharonalblas@gmail.com

+31 6 12 43 20 04‬

K E N N E T H

“Er was eens… in een land hier ver vandaan, waar liefde de baas is en waar de burgers het hart op de goede plek hebben, woonde eens een prinses die moeilijk keuzes kon maken. De knapste prins in het land had haar hartje gestolen, maar ze wist niet wat ze moest doen: wel of niet met hem trouwen? Na jaren van pijnzen, twijfelen en besluiteloosheid besloot ze toch aan hem te vragen wat hij van ‘trouwen’ vond. Na een huisje, een bootje en twee niet-weesjes wilde hij niets liever, dus ze besloten te trouwen.

Dolgelukkig begonnen ze met de voorbereiding, maar dat was niet makkelijk. Prinses Q kon maar steeds niet kiezen wat ze wilde: ‘Wel of geen jurk? Maar welke schoenen dan? En de locatie dan? We moeten wel voorkomen dat er geen vreemde vogels op ons feestje komen crashen’.

Daarom besloten ze maar twee trouwe volgelingen hun ceremoniescepter te geven. Deze twee (achter)volgden de prins en prinses al sinds de middelbare school, dus hadden al het lief en leed van het prinselijk paar vanaf gepaste afstand mogen aanschouwen. Lord McKennie en jonkvrouwe Von Shaapen kregen de scepter overhandigd en gebruikten in het geheim hun magische krachten om er een spectaculair feest van te maken. Met de hulp van alle genodigden werd het ook een onvergetelijke dag… en zo leefden prins Remie en zijn prinses Q nog heeeeel lang en gelukkig.”

Met veel trots mag ik als ceremoniemeester Remie en Quirine helpen om hun bruiloft onvergetelijk te maken. Heb je vragen over de bruiloft of wensen voor het paar die je graag nog niet met hen deelt, dan kun je bij Sharon of mij terecht via de mail of telefoon (berichtje werkt het best).

Sowieso tot 02 juli!

Liefdevolle groet,

Kenneth

kenneth.mackay@gmail.com

‭+31 6 16 07 45 05‬