Fotograaf

Iris Wuijster Fotografie – NATUURLIJK!

A0A1CEB8-15B6-4C4A-AB9D-C4A1E8498E76.jpeg

Hoi, mijn naam is Iris.

Ik ben Bruids-, Gezins- & Lifestyle fotograaf en ik mag de bruiloft van Quirine & Remie gaan vastleggen. Iets wat ik heel erg leuk vind en waar ik stiekem al heeeeeel lang op hoopte.

Ik leerde Quirine en Remie kennen toen Quirine reageerde op een foto van mij in een fotografengroepje waar we beiden lid van waren. Ik volgde toen de opleidingen voor Natuurlijk Licht fotograaf en Moment Design fotograaf. En dat was precies de combi, die zij zocht voor haar zwangerschapsshoot. Meteen al tijdens dat eerste contact hadden we een superleuke klik.

Die eerste shoot, zwanger van Roef en Quinn nog een peuter, was een van de leukste shoots die ik heb mogen doen. Een gezin om meteen in je hart te sluiten. En die kleine krullenbol Quinn, daar wordt je toch gewoon een beetje verliefd op?

Alles klopte ook tijdens die shoot, heerlijk weer, prachtig licht en heel veel liefde en plezier. Het moest gewoon zo zijn.

Een paar maanden later mocht ik ook een dagje thuis bij Quirine en Remie de kraamtijd van kleine Roef vast komen leggen. Een heerlijke reportage, die een mooi kijkje geeft op die bijzondere eerste tijd samen als gezin. Het was zo leuk om getuige te mogen zijn van al die fijne dingen en momenten en daar een mooie herinnering van te kunnen maken. En natuurlijk stal ook Roef meteen mijn hart!

Sinds deze fotoshoots zijn Quirine en ik steeds contact blijven houden, we volgen elkaar op Facebook, altijd reacties op elkaars posts en Quirine heeft al een aantal lieve gezinnen om haar heen enthousiast gemaakt voor fotoshoots. Soms hebben we hele lange gezellige Whatsapp gesprekken en zo blijven we van elkaar op de hoogte. En toen in eens kwam dat berichtje, een paar maanden geleden, die foto van Roef en Quinn, jullie vast allemaal bekend. Ik moest echt ff twee keer kijken en toen viel het kwartje…… Mijn letterlijke reactie: ‘OMG!!! Er zat nog een kerstkransje in mijn oog!!!!!! Jullie gaan trouwen????? Wowwwwwww’. En ik dacht echt : ‘Eindelijk! Joepie!’ Want als er 1 stel is wat ik supergoed bij elkaar vind passen en als er 1 gezin is die ik alle geluk en een hele mooie dag gun, dan zijn het wel Quirine & Remie met hun heerlijke kids.

Al die maanden erna heb ik gehoopt, dat ik de uitverkoren fotograaf zou zijn en heb ik de datum vrij gehouden, het kon toch niet zo zijn dat ik mijn favo gezinnetje niet zelf zou kunnen fotograferen op hun Grote Dag, ha ha.

In de tussentijd hadden we een Day-in-the-Life fotoshoot gepland en afgesproken om dan meteen de bruiloft te bespreken. Dat was 1,5 week geleden, lekker last minute. De fotoshoot was helemaal zoals ik hoopte, een dagje meelopen in het leven van en dit op ongedwongen manier vastleggen. Een herinnering van hoe het gezinsleven is met twee kleine kids, zo leuk om te doen. Binnenkort zien jullie daar vast de resultaten van.

En toen was het zo ver…. we gingen de bruiloft bespreken en hoorde ik over de hele planning en sfeer van de dag en alle belangrijke momenten en gasten. Wat een prachtige en bijzondere dag gaat dit worden, volgens mij echt helemaal passend bij Quirine & Remie.

En oooohhhh wat heb ik er zin in. Net als jullie tel ik de dagen af.

Mijn assistente Milou en ik zullen er de hele dag bij zijn. Wij fotograferen op lekker journalistieke wijze, geen geposeer, we leggen de dag vast zoals die is. Op een losse en ongedwongen manier (en hopelijk vooral ook ongemerkt) gaan wij alle mooie momenten vastleggen, zoeken wij naar creatieve hoeken en alle leuke, liefdevolle, mooie, grappige en emotionele dingen die er gebeuren. We kunnen niet wachten!

Wil je meer weten over mijn werk? Neem dan een kijkje op mijn website www.iriswuijster.nl, die overigens binnenkort geheel vernieuwd wordt. Mijn laatste werk vind je vooral op mijn facebook (Iris Wuijster Fotografie) en instagram (Iriswuijsterphotography) accounts, gezellig als je me volgt!

Ik verheug me er op om de dag mee te maken en alle belangrijke mensen die bij Quirine en Remie horen te ontmoeten.

Tot heel gauw.

Liefs, Iris