Fotografie-vergadering!

Wie moet er nu onze meest bijzondere herinneringen vast gaan leggen…?

Vandaag hadden we de vergadering met onze fotograaf. Dat vastleggen van de dag die ‘nooit zou komen’ is natuurlijk een hele taak en verantwoordelijkheid, helemaal met die soms puberende plaatjes van kinderen van ons. Onze dromen in foto’s vangen, onze kinderen vastleggen precies zoals ze zijn. Ons gezin, onze Liefde, ons JA-woord vereeuwigen… Dat kan en mag niet zomaar iedereen doen.

Zoals het een goede inkoper (Remie) betaamt, heeft hij er natuurlijk een internationale aanbesteding van gemaakt. Veel partijen die tegen elkaar opbieden met hun aanbod en specifieke expertise. Veel moeilijke keuzes moeten maken, veel afstreeplijstjes zijn de revue gepasseerd, heeeel veel plussen en minnen, maar uiteindelijk…

Nee gekheid. Hier was natuurlijk geen twijfel over mogelijk.

And the winner is….

Raden jullie mee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s