Hallo vriendjes en vriendinnetjes!

We zijn begonnen!

Stiekem, zonder dat jullie het wisten begon hier heel voorzichtig een mooi verhaal te ontstaan. Een heuse uitnodiging voor een Feestje vol Liefde (2.0)

We zijn traditioneel laat (natuurlijk). Maar daarom genieten we nu, na een roerige tijd vol scholen, banen en ritmes die veranderden, wel des te meer van de avondjes waarin we dit samen bij elkaar zoeken en dromen.

Voor de stiekeme Vroege Volgers, meedenkers en meedromers onder jullie: fijn dat jullie er zijn en ons al helpen om de eerste foutjes eruit te halen! Fijn dat jullie met ons meedenken. Fijn dat jullie op wat voor manier dan ook met ons leven meedromen.

Liefs!

Een gedachte over “Hallo vriendjes en vriendinnetjes!

  1. 10 seconden deed ik erover om de (eerste puzzle) te ontwarren .Niet moeilijk met een smartphone.Wat een geweldig idee .Liefde is voor ons de drijfveer voor elkaar ,voor de kinderen en de kleinkinderen en vrienden en de natuur en alles.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s